top of page

Babaelőadásainkat 6 hónapos kortól 4 éves korig ajánljuk. Tökéletes színházi élmény, a legkisebbek igényeihez szabva.

Minden babaelőadásunk két részből áll: 20 perc az előadás, majd 20 perc játék következik, mely során a gyerekek megnézhetik és kipróbálhatják az előadás során használt hangszereket, bábokat, érdekes kellékeket, puha tárgyakat.  

A műfaj (és a közönség) sajátosságait figyelembe véve az ajánlott nézőszám maximum 60 fő

Miaú Élőzenés babaelőadás Vlagyimir Szutyejev meséje nyomán, 1-4 éveseknek - 

Anchor 4

"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kiskutya, aki éppen kedvenc párnáján pihent. Aludt, és mindenféle csodálatos dologról álmodott. Ám egyszer csak valami furcsa hang zavarta meg az álmát..."

Kutyus, kalandjai során - mialatt a titokzatos nyávogót keresi - megismerkedik a kakassal, az egérrel, a méhecskével, a békával, a hallal, és végül a cicával is.

A felcsendülő zenék az előadás során élőben szólalnak meg és segítenek megismerni a megjelenő állatokat.

Az előadást követő 20 percben további állatok és közös játékra csábító dalok szórakoztatják a gyerekeket.

A zenéket írta és az előadást kíséri: Sólyom Tamás

Süss fel, nap! - Látványszínház az időjárásról, 0-3 éveseknek -

Anchor 1

Előadásunk során különböző időjárási jelenségeket figyelhetnek meg a gyerekek: a szél felhőket, esőt, majd havat és ködöt hoz. Az előadás végén azonban egy közös éneklés során előbújik a napocska, és meleg sugarai szivárványt csalnak a tájra.

Az időjárás váltakozását dalokkal és mondókákkal kísérjük. Az ismerős furulya és xilofon mellett számos különleges hangszer is megjelenik, mint az ukulele vagy a kalimba.

Az előadást követő 20 percben a gyerekek kipróbálhatják a hangszereket és játszhatnak az időjárást szemléltető óriási matatófallal.

Az előadás Sólyom Tamás és a Délibáb Társulat közös produkciója.

Három kiscica - Bábelőadás Vlagyimir Szutyejev meséje nyomán, 1-4 éveseknek -

Anchor 2

"Három kiscica, egy fekete, egy szürke meg egy fehér, meglátott egy egeret, és - uccu neki! - utána futottak. A kisegér beugrott a lisztesládába. A kiscicák - hopplá! - utána. A kisegér elszaladt. A ládából pedig három fehér cica mászott ki..."

Szutyejev közkedvelt meséjét sok zenével, vidám dalokkal, ismerős mondókákkal, és kedves, horgolt bábokkal keltettük életre. 

Az előadást követő játék során a gyerekek megsimogathatják a cicákat, megnézhetik az előadásban használt bábokat, és ők maguk is "lisztesek", "kormosak" és "vizesek" lehetnek.

Karácsony csilingel - Karácsonyi babarácsodálkozás, 0-4 éveseknek -

Anchor 3

A karácsony csodája, a várakozás izgalma és az együtt töltött percek a kisgyermekkori évek legmeghatározóbb élményei közé tartoznak. 

Ezeket az örömteli perceket idézzük meg előadásunkban, melyben a „hógolyózás” és a gyertyagyújtás ugyanúgy helyet kap, mint a közös éneklés és a betlehemi történet rövid elmesélése.

Az előadást követő 20 percben folytatjuk a közös játékot a gyerekekkel. Megnézhetik és kipróbálhatják a különböző csengettyűket, megfoghatják az előadás során használt kellékeket, érdekes és puha tárgyakat. 

A Délibáb Társulat és Sólyom Tamás közös produkciója.

A Mikulást követő és a karácsonyt megelőző időszakra ajánljuk.

bottom of page